Sprog:
Valuta:
0 VARER - $0.00 Bonus: 2
Megalis (Tadalafil)
Megalis
Megalis er en ny revolutionerende erektion pille fra schweiz anbefales til alle symptomer på erektil dysfunktion.
Vælg Doser: 20mg
20mg
8piller
Megalis $48.00
$35.99
$4.50 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $0.00
20mg
12piller
Megalis $62.00
$46.99
$3.92 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $6.96
20mg
16piller
Megalis $77.00
$57.99
$3.62 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $14.08
20mg
20piller
Megalis $89.00
$66.99
$3.35 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $23.00
20mg
24piller
Megalis $98.00
$73.99
$3.08 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $34.08
20mg
36piller
Megalis $134.00
$100.99
$2.81 pr pille
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
Tilføj til kurv
spar: $60.84
Package Example
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Leveringstiden
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Gratis standard luftfragt for alle ordrer med et beløb over $200
Levering 5-9 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
Gratis sporbar service for alle ordrer med et beløb over $300
Forsendelse til hele verden Fortrolighed og anonymitet er garanteret
Trygt og sikkert Discreet looking packages
Forsendelse af ordrer inden for 24 timer 100% levering success
Vidnesbyrder Vare Beskrivelse
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.

Tilføj Bedømmelse


Almindelig brug


Megalis er en ny revolutionerende erektion pille fra schweiz, som anbefales til alle symptomer på erektil dysfunktion (svag erektion, tab af erektion under samleje, lav sexlyst osv.) Tadalafil er det aktive ingredien, med Megalis får mænd perfekt erektion indenfor 30 minutter og forbliver i kroppen i op til 48 timer. Sammenlignet med Viagra: sker effekten inden for 60 minutter og forbliver i systemet i 4 timer. Når du tager 1 pille af Megalis, er du klar i 2 dage!


Dosering og instruktion


Megalis administreres med eller uden mad, tag det oralt med et glas vand. Hvis du aldrig har brugt erektion piller før, skal du starte med den mindste mængde af Megalis (Tadalafil) som er muligt -5 mg. Hvis denne dosis viser sig at være effektivt , så prøv at holde dig til det i fremtiden. Regelmæssig Megalis dosis er 10 mg eller 20 mg, som tages efter behov - kort før sex.


Forholdsregler


Mænd med alvorlige sundhedsmæssige lidelser, bør snakke deres læge, før du starter på Megalis. Nogle mænd er ikke anbefales at tage Megalis, fordi de er for svage til at have sex eller har dårlig penis patologi.


Kontraindikationer


Det er farligt at begynde at tage Megalis, hvis du har alvorlige nyre, lever, hjerte eller blodtryk sygdomme. Du skal kontakte lægen , før du bruger erektion piller for at sikre, at de er et sikkert valg for dig! Mænd under 18 år og ældre end 75, skal ikke benytte sig af Megalis .Mulige bivirkninger


Megalis (Tadalafil) er en veltolereret medicin. Hvis du ikke overdoser med medicinen, skulle der ikke fremstå nogle bivirkninger. Hvis du har en følsom mave, er det en god ide at spise noget, før du tager Megalis. Almindelige bivirkninger er: hovedpine, rødme og uregelmæssig hjerterytme, som forsvinder inden for 1 time. Der kan også forekomm: allergiske reaktioner, varige smertefulde erektioner, besvimelse, synstab som kræver øjeblikkelig medicinsk hjælp!


Medicinkombination


Sørg for at du fortæller lægen om al anden medicin, medicinske urter og vitaminer du tager, før du bruger Megalis for at undgå alvorlige komplikationer. Stop med at drikke alkohol, når du tager Megalis for at sikre, du ikke får bivirkninger. Medicinen må ikke tages sammen med nogen anden form for nitrat medicin.


Glemt dosis


Som regel er Megalis taget, når det er nødvendigt før sex. Hvis lægen har anbefalt dig at tage Megalis på en regelmæssig basis, tag en 1 pille daglig af lægemidlet på omtrent samme tid hver dag. Hvis du har glemt din dosis, så tag den så snart du husker det. Hvis det er tæt på tidspunktet for næste dosis, så spring den glemte dosis over og genoptag din sædvanlige dosering.Overdosis


Advarsel! Megalis overdosis kan være farligt! Tag aldrig Megalis flere gange inden for 24 timer! Den maksimale mængde er 20 mg, som tages dagligt. Hvis du føler svimmelhed, svaghed, opkast eller føler uregelmæssig hjerterytme og brystsmerter, skal du ringe 911 for at undgå alvorlig konsekvenser!


Opbevaring


Sørg for at du opbevarer pillerne et mørk og tørt sted, væk fra kvinder, børn, kæledyr. Hvis en kvinde eller et barn tager Megalis ved en fejl , skal du straks ringe 911!


Ansvarsfraskrivelse


Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler.
Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen.
Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.
Vidnesbyrder
Genazzini Florio, Calziocorte (Lecco), Italien
Alt er i orden!! Jeg har fået de medikamenter, jeg ventede på. Tak for jeres hjælp og fortsæt det gode arbejde!
Sacha fra Frankrig
Hvorfor skal jeg købe dyre piller, når jeg kan få medicinen online med levering og til betydeligt lavere pris. Jeg er parat til at acceptere at kunderservicen nogen gange er lidt fatsvage.
Stephen Smith
Da jeg angav en ordre for min morfar, skrev jeg mit telefon nr. og hans adresse, så leveringen tog længere, fordi de ringede til mig og min bedstefar for at kontrollere oplysningerne, det gjorde mig lidt nervøs. Men jeg forstår godt at de arbejder på ...
Læs mere...

Leveringsmetoder

Sikker Betalingsmetode
Nyheder
Flesh-eating bug: Mum's warning after she nearly dies from disease
A mother is warning others to look out for symptoms of necrotising fasciitis, after she nearly died.
Metropolitan Police: Move to attend fewer mental health calls sparks alarm
A former inspector of constabulary says sending officers to fewer 999 calls is "potentially alarming".
East Kent: A decade of failure in maternity care
Why has an NHS Trust failed to improve maternity care after a near-decade of failure?
East Kent maternity deaths: New mum recalls horror of birth
Philippa Chapman was left in bloody sheets for three days at a unit that was nearly forced to close.